The Box Gallery Logo
Το Καλάθι μου
Montana Colors MTN 94 400ml spray είναι πιθανώς το πιο ευπροσάρμοστο σπρέι στην αγορά. Χάρη στην εκτεταμένη χρωματική παλέτα, την ικανότητα γρήγορης ξήρανσης και τη χαμηλή πίεση, είναι ένα κατάλληλο εργαλείο για σχεδόν οποιοδήποτε είδος δημιουργικής εργασίας που απαιτεί ματ φινίρισμα. Ποτέ πριν δεν ..
4,60€
Χωρίς ΦΠΑ:3,71€
Montana Colors MTN Hardcore 400ml, το σπρέι που έφερε επανάσταση στον κόσμο του γκράφιτι συνεχίζει να εξελίσσεται, προκειμένου να εκπληρώσει τις απαιτήσεις της αγοράς. Χάρη στην εμπειρία της Montana Colors, το Hardcore περικλείει 25 χρόνια τεχνογνωσίας, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα γυαλιστερού..
4,20€
Χωρίς ΦΠΑ:3,39€
Το Montana Colors MTN Water Based 300ml spray είναι ένα επαναστατικό σπρέι βαφής με βάση το νερό (ΜΗ-ΤΟΞΙΚΟ). Το πρώτο σπρέι νερού στην αγορά. Το απλό λογότυπό του αναφέρεται στο μοναδικό χαρακτηριστικό της μπογιάς που μπορεί να αραιωθεί και να επεξεργαστεί με νερό μετά την τοποθέτησή της. Το πρακτι..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Montana Colors MTN Pocket 150ml spray είναι μικρό αλλά αποτελεσματικό εν κινήσει. Γεμίζεται με υψηλής ποιότητας ματ βαφή. Η χαμηλή πίεση του το καθιστά ευπροσάρμοστο για κάθε χρήση. Κατάλληλο για graffiti, street art, στένσιλ, αφίσες, γρήγορα έργα και τα δύσκολα προσβάσιμα μέρη. Το τέλειο εργαλείο γ..
3,25€
Χωρίς ΦΠΑ:2,62€
Montana Colors MTN Nitro 2G 400ml σπρέι βαφής ακρυλικού χρώματος εξαιρετικής ποιότητας με βάση το διαλύτη. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε χρωστικές ουσίες από αλουμίνιο και λόγω των χαρακτηριστικών του, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως τελική επίστρωση. Η τεχνολογία Nitro 2G παρέχει ένα επα..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Το MTN PRO Glass to Mirror Converter 400ml spray είναι ένα διακοσμητικό σπρέι με λαμπερό χρώμιο κατάλληλο για τη μετατροπή οποιουδήποτε γυαλιού σε καθρέφτη. Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται στην αντίθετη πλευρά του γυαλιού που πρόκειται να μετατραπεί σε καθρέφτη (στο πίσω μέρος των γυαλιών). Παρα..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,02€
Το Montana Colors MTN PRO Marble effect είναι ένα διακοσμητικό σπρέι βαφής 400ml, με βάση ακρυλικό διαλύτη, το οποίο προσδίδει όψη σαν μάρμαρο σε κάθε είδους επιφάνειες. Χάρη στα χαρακτηριστικά του, μπορεί να εφαρμοστεί σε μέταλλο, στα περισσότερα πλαστικά, πέτρες, κεραμικά, γυαλί και άλλες προβαμμέ..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
MTN PRO Metallic Paint 400ml σπρέι με μεταλλικό χρωμά που παρέχει γυαλιστερό και ομοιόμορφο φινίρισμα ακόμη και χωρίς βερνίκωμα. Οι πολλαπλές χρήσεις περιλαμβάνουν διακόσμηση και προστασία (αυτοκίνητα, ποδήλατα, διακοσμητικά αντικείμενα, DIY κλπ.) Από διαφορετικές επιφάνειες: ξύλο, μέταλλο, ανο..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
Montana Colors MTN PRO Universal Primer 400ml σπρέι γενικής χρήσης αστάρι και βαφή για όλους τους τύπους περίπλοκων επιφανειών που λειτουργεί και ως τελική επίστρωση. Το αστάρι ενισχύει την πρόσφυση του χρώματος σε γυαλιστερές επιφάνειες - από πλαστικά όπως άκαμπτο PVC και μεθακρυλικό έως μέταλλα όπ..
10,50€
Χωρίς ΦΠΑ:8,47€
Montana Colors MTN 94 Fluorescent πολύ έντονα φθορίζον χρώματα σε σπρέι 400ml που αντιδρούν με την υπεριώδη ακτινοβολία (UV light). Κατάλληλα για πολλές χρήσεις όπως διακόσμηση, σήμανση και graffiti. Χάρη την ικανότητα γρήγορης ξήρανσης και τη χαμηλή πίεση, είναι ένα κατάλληλο εργαλείο για σχεδόν οπ..
4,75€
Χωρίς ΦΠΑ:3,83€
Montana Colors MTN 94 Metallic μεταλλικά ματ χρώματα σε σπρέι 400ml. Κατάλληλα για πολλές χρήσεις όπως διακόσμηση, σήμανση, και graffiti. Χάρη στην ικανότητα γρήγορης ξήρανσης και τη χαμηλή πίεση, είναι ένα κατάλληλο εργαλείο για σχεδόν οποιοδήποτε είδος δημιουργικής εργασίας που απαιτεί ματ φινίρισ..
4,75€
Χωρίς ΦΠΑ:3,83€
Montana Colors MTN Hardcore Metallic 400ml spray,το σπρέι που έφερε επανάσταση στον κόσμο του γκράφιτι συνεχίζει να εξελίσσεται, προκειμένου να εκπληρώσει τις απαιτήσεις της αγοράς. Χάρη στην εμπειρία της Montana Colors, το Hardcore περικλείει 25 χρόνια τεχνογνωσίας, καθιστώντας το ένα από τα καλύτε..
4,30€
Χωρίς ΦΠΑ:3,47€
Montana Colors MTN K-750 spray can, είναι μια συνεργασία μεταξύ της KRINK και MTN. Η επιθυμία της Montana Colours για καινοτομία μαζί με το πάθος του KRINK για στάγματα και καταστροφή, συνενώνονται για ένα νέο τύπο σπρέι που είναι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα χρώματα σπρέι. Δεν υπάρχει αντ..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
MTN PRO Acrylic Varnish 400ml spray ακρυλικό βερνίκι σε σπρέι με βάση διαλύτη και θερμοπλαστική ρητίνη. Δεδομένου ότι στεγνώνει εξαιρετικά γρήγορα, η κύρια λειτουργία του είναι να προστατεύει και να ενισχύει διάφορες επιφάνειες. Μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα πλήθος υλικών με στόχο να τους παρέχει αυξη..
7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
Το MTN PRO Color Paint RAL 400ml σπρέι με ακρυλικό χρώμα σμάλτο που αποτελείται από ακρυλικές ρητίνες υψηλής ποιότητας, χρωστικές ουσίες και σταθεροποιητικά πρόσθετα που προσφέρουν άψογο γυαλιστέρο φινίρισμα. Λόγω των χαρακτηριστικών του προϊόντος, είναι κατάλληλο για χρήση σε διάφορες επ..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
MTN PRO Reflective Paint 150ml σπρέι είναι μια βαφή ψεκασμού 150 ml που παρασκευάζεται με ειδική ρητίνη με βάση διαλύτη, η οποία επιτρέπει την ανάκλαση του φωτός πίσω από την βαμμένη επιφάνεια. Η ισχυρή αντανακλαστική ποιότητά του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σημάνσεις οδικής ασφάλειας ή σε οποιαδήπ..
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,82€
Universal Yellow Cap (Banana) βαλβίδα για σπρέι ήπιας παροχής, για λεπτές γραμμές, με μέσο εύρος ψεκασμού περίπου 3 cm / min. 1 cm. Το εύρος ψεκασμού αλλάζει ανάλογα με την απόσταση από το αντικείμενο. Για λεπτές γραμμές, ψεκάστε από κοντινή απόσταση ενώ για μεγαλύτερες γραμμές, ψεκάστε από πιο μακ..
0,25€
Χωρίς ΦΠΑ:0,20€
Το MTN Liquid Paint είναι ένα ανεξίτηλο, ακρυλικό μεταλλικό χρώμα πολλαπλών χρήσεων που έχει εξαιρετική προσκόλληση, αδιαφάνεια και αντοχή στην ύπαιθρο. Ειδικά σχεδιασμένο για την πλήρωση μαρκαδόρων μεταλλικού σώματος, αλλά είναι επίσης κατάλληλο για χρήση με πινέλα ζωγραφικής, αερογράφο ή άλλες τεχ..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,45€
Montana Colors MTN Street Ink Black 1000ml refill, είναι το ιδανικό μελάνι για το γέμισμα μαρκαδόρων Dabber και Pump Marker της ΜΤΝ. Πρόκειται για ένα μελάνι πολλαπλών χρήσεων παρασκευασμένο με βάση το οινόπνευμα, το οποία κατασκευάζεται με τα καλύτερα συστατικά ώστε να εξασφαλίζει μεγάλη αντοχ..
16,50€
Χωρίς ΦΠΑ:13,31€
Η MTN Street Paint 200ml refill είναι βαφή βασισμένη σε διαλύτες, η οποία αναπτύχθηκε στα εργαστήρια Montana Colors με τα καλύτερα συστατικά. Η συμπαγής του αδιαφάνεια και η εξαιρετική ρευστότητα το καθιστούν ιδανικό για να γεμίσετε τους dabbers και μαρκαδόρους σας, αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κ..
7,10€
Χωρίς ΦΠΑ:5,73€
Οι MTN 94 Graphic Markers είναι μαρκαδόροι σχεδίασης με βάση το αλκοόλ και δύο μύτες: μια λεπτή 1 mm, με στρογγυλή άκρη για σχεδίαση και μια chisel μύτη 7 mm για γεμίσμα ή για καλλιγραφίες.  Σχεδιασμένοι για ζωγραφική σε λευκό χαρτί, οι 94 Graphic Markers διατίθενται σε μια ποικιλία από 72 χρώμ..
3,20€
Χωρίς ΦΠΑ:2,58€
Montana Colors MTN 94 Spectral 400ml σπρέι με ματ χρώμα διαφάνειας. Χάρη στην ικανότητα γρήγορης ξήρανσης και τη χαμηλή πίεση, είναι ένα κατάλληλο εργαλείο για σχεδόν οποιοδήποτε είδος δημιουργικής εργασίας που απαιτεί ματ φινίρισμα. Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο εύκολο να βάψετε με ένα σπρέι. Η χαμηλή πί..
4,75€
Χωρίς ΦΠΑ:3,83€
Το Montana Colors MTN A4 Blackbook είναι ένα κλασικό μπλόκ ιχνογραφίας 200 σελίδων χωρίς οξύ. Είναι η τέλεια επιφάνεια για ζωγραφική και σκίτσο χρησιμοποιώντας μολύβι, στυλό ή όλα τα είδη μαρκαδόρων, συμπεριλαμβανομένων μαρκαδόρων με βάση το νερό ή το οινόπνευμα. Ο μπλόκ προστατεύεται από σκληρά κα..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Το Montana Colors MTN A5 Sketchbook Landscape είναι ένα μπλόκ ιχνογραφίας σε μορφή A5 landscape (148 x 210 mm), 200 σελίδων με 120 γραμμάρια χωρίς οξύ, χαρτί ivory. Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το βιβλίο MTN A4 Sketch, αλλά σε μορφή landscape. Χαρακτηριστικά - 200 σελίδες χαρτιού 120 g/m² ..
7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
Ο Montana Colors MTN Street Dabber Paint 10 squeeze marker είναι ένας μαρκαδόρος με στρόγγυλη βελούδινη μύτη 10 mm, γεμάτος με ανεξίτηλη αλκοολούχα μπογία, με υψηλή αντίσταση στις καιρικές συνθήκες και γυαλιστερό φινίρισμα. Αυτό το εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποια..
4,80€
Χωρίς ΦΠΑ:3,87€
Montana Colors MTN Street Ink 200ml refill, είναι το ιδανικό μελάνι για το γέμισμα μαρκαδόρων Dabber και Pump Marker της ΜΤΝ. Πρόκειται για ένα μελάνι πολλαπλών χρήσεων παρασκευασμένο με βάση το οινόπνευμα, το οποία κατασκευάζεται με τα καλύτερα συστατικά ώστε να εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή ..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Montana Colors MTN Summer Towel πετσέτα θαλάσσης που στεγνώνει γρήγορα με αυθεντικό σχέδιο του Yubia. Κατασκευασμένη από βαμβάκι και πολυεστέρα, η πετσέτα διαθέτει στάμπα εξάχνωσης στη μία πλευρά.Χαρακτηριστικά- Διαστάσεις: 100 x 160 cm- 60% βαμβάκι 40% πολυεστέρας- 400 g/m²- Σχέδιο εκτύπωσης εξά..
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ:32,18€
MTN Water Based Paint 200ml είναι μια βαφή υψηλής ποιότητας με βάση το νερό που δεν είναι μόνο χρήσιμη για την επαναπλήρωση μαρκαδόρων, αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και με άλλες τεχνικές όπως με πινέλο, Dabber μαρκαδόρους ή αέρογράφο κ.λπ. Όλα τα χρώματα είναι αναμίξιμα μεταξύ τους και μπορούν να αραι..
9,75€
Χωρίς ΦΠΑ:7,86€
Montana Colors MTN συλλεκτικό σπρέι για την κλασική ταινία χιπ χοπ Wild Style. Το Wild Style είναι παραγωγή του 1982 από τον Charlie Ahearn. Το Wild Style, που κυκλοφόρησε επίσημα θεατρικά το 1983, θεωρείται η πρώτη κινηματογραφική ταινία χιπ χοπ. Η ταινία παρουσίαζε σημαντικές φιγούρες και θρύλους ..
29,90€
Χωρίς ΦΠΑ:24,11€
Τα αυτοκόλλητα Montana Colors MTN WTF είναι μόνιμα, προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους λόγω της εξαιρετικής πρόσφυσης σε διάφορες επιφάνειες και της ισχυρής αντοχής τους στο νερό. Η σύνθεση "egg shell" καθιστά σχεδόν αδύνατη την αφαίρεση τους. Διασπόντααι σε χίλια κο..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,86€
Τα αυτοκόλλητα Montana Colors MTN WTF είναι μόνιμα, προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους λόγω της εξαιρετικής πρόσφυσης σε διάφορες επιφάνειες και της ισχυρής αντοχής τους στο νερό. Η σύνθεση "egg shell" καθιστά σχεδόν αδύνατη την αφαίρεση τους. Διασπόντααι σε χίλια κο..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,86€
Τα αυτοκόλλητα Montana Colors MTN WTF είναι μόνιμα, προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους λόγω της εξαιρετικής πρόσφυσης σε διάφορες επιφάνειες και της ισχυρής αντοχής τους στο νερό. Η σύνθεση "egg shell" καθιστά σχεδόν αδύνατη την αφαίρεση τους. Διασπόνται σε χίλια κομ..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,86€
Τα αυτοκόλλητα Montana Colors MTN WTF είναι μόνιμα, προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους λόγω της εξαιρετικής πρόσφυσης σε διάφορες επιφάνειες και της ισχυρής αντοχής τους στο νερό. Η σύνθεση "egg shell" καθιστά σχεδόν αδύνατη την αφαίρεση τους. Διασπόντααι σε χίλια κο..
13,50€
Χωρίς ΦΠΑ:10,89€
Τα αυτοκόλλητα Montana Colors MTN WTF είναι μόνιμα, προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους λόγω της εξαιρετικής πρόσφυσης σε διάφορες επιφάνειες και της ισχυρής αντοχής τους στο νερό. Η σύνθεση "egg shell" καθιστά σχεδόν αδύνατη την αφαίρεση τους. Διασπόντααι σ..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,86€
Τα αυτοκόλλητα Montana Colors MTN WTF είναι μόνιμα, προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους λόγω της εξαιρετικής πρόσφυσης σε διάφορες επιφάνειες και της ισχυρής αντοχής τους στο νερό. Η σύνθεση "egg shell" καθιστά σχεδόν αδύνατη την αφαίρεση τους. Διασπόντααι σε χίλια κο..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,86€
Astro Fat Cap βαλβίδα για σπρέι για πολύ μεγάλες γραμμές, με μέσο εύρος ψεκασμού περίπου 12 cm / min. 3 cm . Κατάλληλη για όλα τα σπρέι με θηλυκή υποδοχή.Review..
0,25€
Χωρίς ΦΠΑ:0,20€
Montana Colors MTN Astro Fat Cap 120pcs bucket, συσκευασία 120 βαλβίδων για σπρέι για πολύ μεγάλες γραμμές, με μέσο εύρος ψεκασμού περίπου 12 cm ø .  Κατάλληλη για όλα τα σπρέι με θηλυκή υποδοχή.Review..
26,50€
Χωρίς ΦΠΑ:21,37€
Hardcore cap βαλβίδα για σπρέι ήπιας παροχής, για λεπτές γραμμές, με μέσο εύρος ψεκασμού 2,5 cm / min 1 cm. Το εύρος ψεκασμού αλλάζει ανάλογα με την απόσταση από το αντικείμενο. Για λεπτές γραμμές, ψεκάστε από κοντινή απόσταση ενώ για μεγαλύτερες γραμμές, ψεκάστε από πιο μακρινή. Κατάλληλη για..
0,25€
Χωρίς ΦΠΑ:0,20€
Montana Colors MTN Hardcore Cap 120pcs bucket, συσκευασία 120 βαλβίδων για σπρέι ήπιας παροχής, για λεπτές γραμμές, με μέσο εύρος ψεκασμού 2,5 cm / min 1 cm. Το εύρος ψεκασμού αλλάζει ανάλογα με την απόσταση από το αντικείμενο. Για λεπτές γραμμές, ψεκάστε από κοντινή απόσταση ενώ για μεγαλύτερες γρ..
26,50€
Χωρίς ΦΠΑ:21,37€
Hardcore Fat Cap βαλβίδα για σπρέι για πολύ μεγάλες γραμμές, με μέσο εύρος ψεκασμού περίπου 12,5 cm  / min. 3 cm .  Κατάλληλη για όλα τα σπρέι με θηλυκή υποδοχή. Review..
0,30€
Χωρίς ΦΠΑ:0,24€
Εμφάνιση 1 έως 40 από 327 προϊόντα