The Box Gallery Logo
Το Καλάθι μου

Τεχνικά Σπρέι

Montana Colors
Το MTN PRO Color Paint RAL 400ml σπρέι με ακρυλικό χρώμα σμάλτο που αποτελείται από ακρυλικές ρητίνες υψηλής ποιότητας, χρωστικές ουσίες και σταθεροποιητικά πρόσθετα που προσφέρουν άψογο γυαλιστέρο φινίρισμα. Λόγω των χαρακτηριστικών του προϊόντος, είναι κατάλληλο για χρήση σε διάφορες επ..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Montana Colors
MTN PRO Reflective Paint 150ml σπρέι είναι μια βαφή ψεκασμού 150 ml που παρασκευάζεται με ειδική ρητίνη με βάση διαλύτη, η οποία επιτρέπει την ανάκλαση του φωτός πίσω από την βαμμένη επιφάνεια. Η ισχυρή αντανακλαστική ποιότητά του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σημάνσεις οδικής ασφάλειας ή σε οποιαδήπ..
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,82€
Montana Colors
Το MTN PRO Anti-Corrosive Paint 400ml υψηλής στιλπνότητας σμάλτο σπρέι, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας πάνω από τη σκουριά. Στεγνώνει πολύ γρήγορο και διατηρεί το χρώμα του εξαιρετικά καλά σε εξωτερικούς χώρους, με αποτέλεσμα το τέλειο φινίρισμα. Λόγω των χαρακτηριστικών αυτού του προϊόντο..
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,66€
Montana Colors
MTN PRO Anti-Rust Primer 400ml spray είναι ένα αντιοξειδωτικό (αντισκωριακό) αστάρι για μέταλλα σε σπρέι. Παρασκευάζεται με ακρυλικές ρητίνες και χρωστικές που αναστέλλουν τη διάβρωση (τροποποιημένο φωσφορικό ψευδάργυρο). Οι αντιδιαβρωτικές ιδιότητές του το καθιστούν ιδανικό  προιόν για την προ..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Montana Colors
Το MTN PRO Anti-Slip Lacquer 400ml σπρέι είναι ένα διαφανές βερνίκι το οποίο όταν εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε τύπο επιφάνειας, παρέχει μια κοκκοποιημένη μεμβράνη που βοηθά στην αποφυγή πτώσεων και ολισθήσεων. Διαμορφώνεται με ακρυλικές ρητίνες υψηλής ποιότητας και είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για δάπεδα..
14,75€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Montana Colors
To σπρέι MTN PRO Anti-Stain Paint 500ml παρασκευάζεται με υψηλής ποιότητας ακρυλικές ρητίνες, διοξείδιο του τιτανίου και πρόσθετα. Το αποτέλεσμα είναι μια ακρυλική βαφή υψηλής κάλυψης που είναι ιδανική για μακροχρόνια και γρήγορη κάλυψη των λεκέδων της υγρασίας στους τοίχους και στις οροφές. Λόγω τω..
10,50€
Χωρίς ΦΠΑ:8,47€
Montana Colors
Το MTN PRO Bathtub and Tile Paint είναι ένα λευκό σατινέ σπρέι βαφής για είδη υγιεινής που αναπτύχθηκε με τροποποιημένες εποξειδικές ρητίνες. Είναι ιδανική επιλογή για να αγγίξετε ή να ξαναβάψετε μπανιέρες, νεροχύτες και πλακάκια σε ένα προϊόν.Η εξαιρετική του πρόσφυση και η αντοχή του σε πολύ υγρά ..
9,25€
Χωρίς ΦΠΑ:7,46€
Montana Colors
Το MTN PRO Brake Caliper Paint 400ml σπρέι έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βαφή δακτυλίων φρένων αυτοκινήτων με ψεκασμό. Έχει ιδιότητες αντοχής και ανθεκτικότητας και είναι πολύ εύκολο και ασφαλές στην εφαρμογή. Το σπρέι αυτό είναι κατάλληλο για τη βαφή, τη διακόσμηση και τη μετατροπή της δ..
10,25€
Χωρίς ΦΠΑ:8,27€
Montana Colors
MTN PRO Chalk Board Paint 400ml σπρέι που μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια σε πίνακα. Σχεδιάστηκε για να μετατρέψει οποιοδήποτε κατάστημα, εστιατόριο ή τοίχο υπνοδωματίου σε ένα άνετο και διασκεδαστικό πίνακα που μπορείτε να διακοσμήσετε με τη χρήση των σπρέι MTN PRO Erasable Chalk Spray Paint και τ..
9,45€
Χωρίς ΦΠΑ:7,62€
Montana Colors
MTN PRO Contact Adhesive 400ml σπρέι κόλλας που σχηματίζει φιλμ το οποίο διαθέτει άμεσες, ιδιαιτέρως κολλητικές ιδιότητες. Διαμορφωμένη από συγκολλητική ρητίνη αναμεμειγμένη με αλειφατικούς διαλύτες, παρέχει ισχυρή προσκόλληση. Επιπλέον, το σύστημα της βαλβίδας που διαθέτει είναι ρυθμιζόμενο σε 3 θέ..
11,75€
Χωρίς ΦΠΑ:9,48€
Montana Colors
MTN PRO Fluor Paint 400ml σπρέι με πολύ έντονο φωσφορούχο χρώμα, ιδανικό για να φωτίζει τις επιφάνειες και να τις καθιστά ορατές από απόσταση. Η καθαρότητα της χρωστικής ουσίας έχει υψηλό δείκτη φωτεινότητας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τοπογραφική σήμανση, εξόρυξη, DIY, κατασκευή, βιομηχανία κλπ. ..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
Montana Colors
Το MTN PRO Forging Effect Paint 400ml spray είναι με διαλύτες ακρυλικό χρώμα σπρέι το οποίο δίνει ένα τραχύ φινίρισμα χάρη στα φυσικά σωματίδια οξειδίου του σιδήρου. Εκτός από τη σιδηρούχα εμφάνιση, αυτό το συνθετικό σμάλτο έχει και αντιδιαβρωτικές ιδιότητες.  Λόγω των χαρακτηριστικών αυτού του..
8,75€
Χωρίς ΦΠΑ:7,06€
Montana Colors
MTN PRO Galvanized Zinc Paint 400ml σπρέι ακρυλικό βινυλικό σμάλτο, παρασκευασμένο με ρητίνες υψηλής ποιότητας και σκόνη με μικροσκοπικό ελασματοειδές ψευδάργυρο. Κατάλληλο για τη ζωγραφική όλων των ειδών μηχανημάτων, καθώς και δομές σιδήρου που απαιτούν σχεδόν άμεσο χειρισμό μετά την βαφή. Το σπρέ..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Montana Colors
Το MTN PRO Heat-resistant Paint spray είναι ακρυλικό χρώμα σπρέι με διαλύτες που έχει μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες. Αποτελείται κυρίως από βάση πολυβουτυλενίου, βάση τιτανικής ρητίνης και θερμοσταθερές χρωστικές χωρίς μόλυβδο. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προετοιμάζει χρώματα εξαιρετικά..
8,75€
Χωρίς ΦΠΑ:7,06€
Montana Colors
MTN PRO Home Appliance Paint 400ml σπρέι που αποτελείται από ακρυλικές ρητίνες βινυλίου υψηλής ποιότητας και παρασκευάζεται με διοξείδιο του τιτανίου και πρόσθετα που καταλήγουν σε τέλειο φινίρισμα. Λόγω των χαρακτηριστικών αυτού του προϊόντος σας συνιστούμε να το χρησιμοποιείτε για επιδιόρθωση και ..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
Montana Colors
MTN PRO Luminous Paint 400ml είναι αυτόφωτο σπρέι που αποτελείται από χρωστικές ουσίες που μπορούν να φορτιστούν με φως σε σύντομο χρονικό διάστημα, και στη συνέχεια, φωσφορίζουν στο σκοτάδι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ιδανικό για σήμανση εξόδων κινδύνου, πίνακες έκτακτης ανάγκης, σήραγγες, χώρους ..
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,21€
Montana Colors
Το MTN PRO Marking Paint 500ml σπρέι είναι ένα διαλυτικό ακρυλικό χρώμα του οποίου ο επαναστατικός σχεδιασμός λειτουργεί με μια βαλβίδα 360º που επιτρέπει την εφαρμογή του χρώματος τοποθετώντας το δοχείο σε οποιαδήποτε θέση.Είναι ένα χρώμα που αποτελείται από υψηλής ποιότητας θερμοπλαστικές ακρυλικέ..
Αρχική Τιμή: 8,50€ 6,50€ Κερδίζετε: 2,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Montana Colors
MTN PRO Multi-Porpose Oil 400ml σπρέι λαδιού με εξαιρετικά λιπαντικές και διεισδυτικές ιδιότητες, το οποίο επιτυγχάνει θεαματικά αποτελέσματα στην απεμπλοκή των κατασχεθέντων τμημάτων. Μαλακώνει τις αρθρώσεις, εξαλείφει το θόρυβο και προστατεύει τα μέταλλα από τη διάβρωση. Είναι ένα εξαιρετικό π..
Αρχική Τιμή: 8,75€ 6,90€ Κερδίζετε: 1,85€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
Montana Colors
Το Montana Colors MTN PRO Radiator Paint 400ml είναι ένα σατινέ αλκυδικό σμάλτο σε σπρέι με βάση διαλύτη, ειδικά σχεδιασμένο για τη βαφή καλοριφέρ. Αυτό το χρώμα έχει υψηλή αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες (έως 100 ºC), καθώς και στο κιτρίνισμα.ΧαρακτηριστικάΜεγάλη αντοχή στο κιτρίνισμαΜεγάλη καλυπτική..
8,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,18€
Montana Colors
MTN PRO Repositionable Adhesive 400ml σπρέι ακρυλική κόλλα με βάση μικροσφαίρες για εργασίες σχεδίασης και σύνθεσης που επιτρέπουν πολλαπλές προσαρμογές πριν από την τελική κόλληση. Παρέχει στιγμιαία, ασφαλή και επαναχρησιμοποιούμενη δράση που δεν εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου. Η επανατοποθετο..
11,75€
Χωρίς ΦΠΑ:9,48€
Montana Colors
Το MTN PRO Road Signage Paint είναι ένα αλκυδικό σμάλτο σπρέι 750ml που μπορεί να εφαρμοστεί σε ανεστραμμένη θέση για να διευκολύνει το βάψιμο των οδικών σημαδιών στο έδαφος.Είναι ιδανικό προϊόν για εσωτερική και εξωτερική σήμανση δημοσίων έργων, οδική σήμανση, χώρων στάθμευσης, βιομηχανίας, οριοθέτ..
13,50€
Χωρίς ΦΠΑ:10,89€
Montana Colors
Το Montana Colors MTN PRO Rust Converter 400ml σπρέι, χάρη στα πρόσθετά του, μετατρέπει τη σκουριά σε αστάρι και προάγει την πρόσφυση μεταξύ των παρακάτω στρώσεων. Με διάφανη εποξειδική ρητίνη για να μην βλάπτει το φινίρισμα της επόμενης βαμμένης επιφάνειας, εξουδετερώνει, μεταμορφώνει και ενθυλακών..
8,75€
Χωρίς ΦΠΑ:7,06€
Montana Colors
Το MTN PRO Seal Coating είναι ένα στεγανωτικό χρώμα σπρέι 400ml με βάση το καουτσούκ, σχεδιασμένο για τη στεγανοποίηση διαρροών ή μικρών ρωγμών σε στέγες, μεταλλικούς ή πλαστικούς σωλήνες και σωλήνες PVC γενικά. Το επίστρωμα στεγανοποίησης MTN PRO δημιουργεί ένα αδιάβροχο και εύκαμπτο στρώμα που προ..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Montana Colors
MTN PRO Stainless Steel Paint 400ml σπρέι με αντιοξειδωτική επίστρωση που έχει συνταγογραφηθεί με συνθετικές νιτρο-ρητίνες και μεταλλικές χρωστικές ανοξείδωτου χάλυβα.  Σύνθεση: - Χρώμιο 17%. - Nickel 13%. - Μολυβδαίνιο 2.25 - Iron 67,75 Το σπρέι αυτό χρησιμεύει ως προστατευτικό φινίρι..
7,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,41€
Montana Colors
Το σπρέι Montana Colors MTN PRO Teak Oil 400ml είναι κατασκευασμένο από ένα μείγμα φυσικών ελαίων και ρητινών που έχουν επιλεγεί ειδικά για να θρέψουν και να εμπλουτίσουν το ξύλο. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό χάρη στις πρώτες ύλες που περιέχει, με αποτέλεσμα την εξαιρετική απόδοσή του. Ιδανικό γ..
Αρχική Τιμή: 11,50€ 9,00€ Κερδίζετε: 2,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Montana Colors
Το MTN PRO White Grease είναι ένα σπρέι γράσο 400ml το οποίο, εκτός από τη λίπανση, περιέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Όταν εφαρμόζεται σε υγρή μορφή, εισχωρεί αποτελεσματικά σε μηχανισμούς, εξασφαλίζοντας τέλεια και πλήρη λίπανση. Μειώνει τη φθορά χάρη στα περιεχόμενα PTFE, αυξάνοντας τη διάρκεια ..
Αρχική Τιμή: 9,00€ 7,00€ Κερδίζετε: 2,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Montana Colors
MTN PRO Zinc Pure 99% 400ml σπρέι αστάρι ταχείας ξήρανσης που είναι πλούσιο σε ψευδάργυρο 99%. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αντιδιαβρωτική προστασία σιδηρούχων και καθοδικών προστατευμένων επιφανειών από χάλυβα. Ιδανικό ως βασική επίστρωση για άλλα χρώματα χάρη στην ελαστική μεμβράνη που σχηματίζετ..
17,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,11€
Keen
Keen Frigo 400ml τεχνικό σπρέι κατάλληλο για βαφή οικιακών συσκευών. Δεν κιτρινίζει με τον χρόνο και προστατεύει από τις γρατζουνιές. Στεγνή αφή σε 15 λεπτά και βαθύ στέγνωμα σε 24 ώρες. Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες οι οποίες έχουν "περαστεί" και με ειδικό primer. Ειδικό για οικιακές συσκευές ό..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Keen
Keen Hot Paint 400ml σπρέι υψηλής θερμοκρασίας με ειδική μπογιά από σιλικόνη κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Στεγνή αφή σε 15' λεπτά και βαθύ στέγνωμα σε 24 ώρες. Εφαρμόστε σε κρύες επιφάνειες. Περιμένετε τουλάχιστον 24 ώρες πρωτού εκθέσετε την επιφάνεια στην ζέστη. Συνιστάται η βα..
5,85€
Χωρίς ΦΠΑ:4,72€
Keen
Keen Lavagna είναι ειδικό σπρέι για πίνακες, για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Μπορεί να γραφεί με κιμωλία μετά από 48 ώρες. Δεν παθαίνει ζημιά από γράψιμο με κιμωλία. Μπορεί να καθαριστεί με χαρτομάντιλο υγρό ή όχι . Στεγνή αφή σε 15 λεπτά και βαθύ στέγνωμα σε 24 ώρες. Κατάλληλο για ξύλινες επιφάν..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Keen
Keen Magnetik 400ml σπρέι με μαγνητική βαφή, βασισμένο σε ειδικές μαγνητικές χρωστικές ουσίες υψηλής ποιότητας για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Στεγνή αφή σε 20-30 λεπτά και βαθύ στέγνωμα σε 24 ώρες. Κατάλληλο για λείες επιφάνειες ξύλου, PVC, πέτρα, τερακότα, χαρτί και χαρτόνι. Συνιστάται για πολυ..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
Keen
Keen Metal Primer 400ml σπρέι αστάρι μετάλλων εξαιρετικής ποιότητας, αντιοξειδωτική βαφή, για μεταλλικές επιφάνειες προσφέροντας προστασία κατά της σκουριάς. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Πιστοποίηση περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001 από την TUV. Παρασκευάζονται στην Ιταλία..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Keen
Το Keen Radiat 400ml spray είναι αντι-θερμικό σπρέι εξαιρετικής ποιότητας για καλοριφέρ. Βάψτε σε κρύες επιφάνειες. Περιμένετε τουλάχιστον 24 ώρες πρωτού εκθέσετε την επιφάνεια στην ζέστη. Κατάλληλο για καλοριφέρ, θερμαντικά σώματα και μετατροπείς θερμότητας. Πιστοποίηση περιβαλλοντικής διαχείρ..
5,75€
Χωρίς ΦΠΑ:4,64€
Keen
Keen ZincAcryl 400ml spray σπρέι ψυχρό γαλβάνισμα αποτελούμενο από καθαρή σκόνη ψευδαργύρου, για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Εξαιτίας της ηλεκτρικής του αγωγιμότητας, το σπρέι ψευδαργύρου εφαρμόζεται σε μέρη που πρόκειται να συγκολληθούν ή σε ήδη συγκολλημένα γαλβανισμένα μέρη. Στεγνή αφή σε..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Keen
Keen ZincAcryl Super 99,5% 400ml σπρέι ψυχρό γαλβάνισμα αποτελούμενο από καθαρή σκόνη ψευδαργύρου σε ποσοστό 99,5% , για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Εξαιτίας της ηλεκτρικής του αγωγιμότητας, το σπρέι ψευδαργύρου εφαρμόζεται σε μέρη που πρόκειται να συγκολληθούν ή σε ήδη συγκολλημένα γαλ..
8,10€
Χωρίς ΦΠΑ:6,53€
Εμφάνιση 1 έως 35 από 35 προϊόντα