The Box Gallery Logo
Το Καλάθι μου

Σπρέι Εφέ

Montana Colors
Το MTN PRO Glass to Mirror Converter 400ml spray είναι ένα διακοσμητικό σπρέι με λαμπερό χρώμιο κατάλληλο για τη μετατροπή οποιουδήποτε γυαλιού σε καθρέφτη. Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται στην αντίθετη πλευρά του γυαλιού που πρόκειται να μετατραπεί σε καθρέφτη (στο πίσω μέρος των γυαλιών). Παρα..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,02€
Montana Colors
Το Montana Colors MTN PRO Marble effect είναι ένα διακοσμητικό σπρέι βαφής 400ml, με βάση ακρυλικό διαλύτη, το οποίο προσδίδει όψη σαν μάρμαρο σε κάθε είδους επιφάνειες. Χάρη στα χαρακτηριστικά του, μπορεί να εφαρμοστεί σε μέταλλο, στα περισσότερα πλαστικά, πέτρες, κεραμικά, γυαλί και άλλες προβαμμέ..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
Montana Colors
MTN PRO Metallic Paint 400ml σπρέι με μεταλλικό χρωμά που παρέχει γυαλιστερό και ομοιόμορφο φινίρισμα ακόμη και χωρίς βερνίκωμα. Οι πολλαπλές χρήσεις περιλαμβάνουν διακόσμηση και προστασία (αυτοκίνητα, ποδήλατα, διακοσμητικά αντικείμενα, DIY κλπ.) Από διαφορετικές επιφάνειες: ξύλο, μέταλλο, ανο..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
Montana Colors
MTN PRO Reflective Paint 150ml σπρέι είναι μια βαφή ψεκασμού 150 ml που παρασκευάζεται με ειδική ρητίνη με βάση διαλύτη, η οποία επιτρέπει την ανάκλαση του φωτός πίσω από την βαμμένη επιφάνεια. Η ισχυρή αντανακλαστική ποιότητά του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σημάνσεις οδικής ασφάλειας ή σε οποιαδήπ..
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,82€
Loop Colors
Το σπρέι Loop Colors Neon 400ml  φωσφορίζει στο σκοτάδι, χάρη στο υψηλής ποιότητας ακρυλικό χρώμα που περιέχει φωσφορίζουσα χρωστική ουσία, που αποθηκεύει το φως και εκπέμπει στο σκοτάδι. Για καλύτερα εφέ λάμψης χρησιμοποιήστε το σε ένα εντελώς σκοτεινό περιβάλλον χωρίς πηγές φωτός. Κατάλληλο γ..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Montana Cans
Το σπρέι Montana Cans UV Effect 400ml spray είναι ένα διαφανές χρώμα που είναι ορατό μόνο κάτω από το άμεσο φως UV (black light). Μπορεί να ψεκαστεί σε σχεδόν οποιοδήποτε υπόστρωμα. Η άχρωμη και ημι-στιλπνή μπογιά δεν είναι ορατή στο φως του ήλιου, αλλά φωτίζει όταν εκτίθεται σε υπεριώδη ακτινοβολία..
10,50€
Χωρίς ΦΠΑ:8,47€
Montana Colors
Το MTN PRO Chrome Effect Paint 400ml είναι ένα σπρέι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιφανειών στις οποίες θέλετε να δώσετε αποτέλεσμα χρωμίου ή μεταλλικό. Πολύ γρήγορης ξήρανσης μεταλλική βαφή διαμορφωμένη με εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ρητίνες και μεταλλικές, ανόργανες χρωστικές ουσίες. Το φινίρι..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Montana Colors
MTN PRO Fluor Paint 400ml σπρέι με πολύ έντονο φωσφορούχο χρώμα, ιδανικό για να φωτίζει τις επιφάνειες και να τις καθιστά ορατές από απόσταση. Η καθαρότητα της χρωστικής ουσίας έχει υψηλό δείκτη φωτεινότητας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τοπογραφική σήμανση, εξόρυξη, DIY, κατασκευή, βιομηχανία κλπ. ..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
Montana Colors
Το MTN PRO Forging Effect Paint 400ml spray είναι με διαλύτες ακρυλικό χρώμα σπρέι το οποίο δίνει ένα τραχύ φινίρισμα χάρη στα φυσικά σωματίδια οξειδίου του σιδήρου. Εκτός από τη σιδηρούχα εμφάνιση, αυτό το συνθετικό σμάλτο έχει και αντιδιαβρωτικές ιδιότητες.  Λόγω των χαρακτηριστικών αυτού του..
8,75€
Χωρίς ΦΠΑ:7,06€
Montana Colors
Το MTN PRO Frosted Glass Effect 400ml spray είναι μια διακοσμητική βαφή σπρέι που δίνει την εμφάνιση του παγωμένου γυαλιού (εφέ αμμοβολής) σε όλους τους τύπους γυαλιού και διαφανείς επιφάνειες, καθιστώντας τες ημιδιαφανείς. Αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για τη ζωγραφική σε παράθυρα μπάνιου, ιατρικέ..
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,66€
Montana Colors
Το MTN PRO Glitter Varnish 400ml σπρέι διακοσμητικό βερνίκι με γκλίτερ με βάση το νερό, το οποίο στεγνώνει γρήγορα, επιτυγχάνοντας μια ιριδίζουσα στάχτη σε πολλές επιφάνειες: από σίδηρο, χάλυβα, πλαστικό ή ξύλο μέχρι πολυστυρένιο. Επειδή δεν περιέχει διαλύτη στη σύνθεση του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί..
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,66€
Montana Colors
Το MTN PRO Gotele Wall Texture 400ml spray είναι σπρέι που περιέχει ένα προϊόν που έχει διαμορφωθεί με μια αποκλειστική έξοδο πολυουρεθάνης, η οποία μιμείται τη δομή του gotele με έναν εύκολο και απλό τρόπο. Ιδανικό για ανακαίνιση και επισκευή αυτών των τύπων γυψοσανίδας. Αυτό το προϊόν μπορεί ..
14,75€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
Montana Colors
Το MTN PRO Granite Effect 400ml spray can είναι διακοσμητικό σπρέι χρώμα που εφαρμόζει την εμφάνιση πέτρας ή γρανίτη σε όλους τους τύπους επιφανειών: από μέταλλο, πλαστικό ή γυαλί έως πολυστυρένιο. Για να αυξήσετε την πρόσφυση, συνιστάται να εφαρμόσετε ένα συγκεκριμένο αστάρι, ανάλογα με την επιφάν..
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,66€
Montana Colors
MTN PRO Luminous Paint 400ml είναι αυτόφωτο σπρέι που αποτελείται από χρωστικές ουσίες που μπορούν να φορτιστούν με φως σε σύντομο χρονικό διάστημα, και στη συνέχεια, φωσφορίζουν στο σκοτάδι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ιδανικό για σήμανση εξόδων κινδύνου, πίνακες έκτακτης ανάγκης, σήραγγες, χώρους ..
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,21€
Montana Colors
Montana Colors MTN PRO Rust Effect 400ml ένα χρωματιστό, γρήγορο, διακοσμητικό ακρυλικό χρώμα σπρέι που δίνει την εμφάνιση σκουριασμένου μετάλλου σε όλους τους τύπους επιφανειών. Το αποτέλεσμα είναι ιδανικό για να επιτύχει μια παλαιωμένη εμφάνιση σε οικιακές διακοσμήσεις, χειροτεχνίες και έργα σε κή..
9,25€
Χωρίς ΦΠΑ:7,46€
Montana Colors
MTN PRO Stainless Steel Paint 400ml σπρέι με αντιοξειδωτική επίστρωση που έχει συνταγογραφηθεί με συνθετικές νιτρο-ρητίνες και μεταλλικές χρωστικές ανοξείδωτου χάλυβα.  Σύνθεση: - Χρώμιο 17%. - Nickel 13%. - Μολυβδαίνιο 2.25 - Iron 67,75 Το σπρέι αυτό χρησιμεύει ως προστατευτικό φινίρι..
7,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,41€
Montana Colors
MTN PRO Water Based Luminous Paint 150ml φωσφορίζον σπρέι με βάση το νερό που αποτελείται από χρωστικές ουσίες που μπορούν να φορτιστούν με φως σε σύντομο χρονικό διάστημα, και στη συνέχεια, φωσφορίζουν στο σκοτάδι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ιδανικό για σήμανση εξόδων κινδύνου, πίνακες έκτακτ..
7,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,37€
Keen
Keen Deco Antic 400ml, σπρέι με ακρυλική βάση για εφέ αντικέ-σφυρήλατο. Στεγνή αφή σε 15 λεπτά και στέγνωμα σε βάθος σε 24 ώρες. Κατάλληλα για: ξύλινες,μεταλλικές,αλουμινένιες επιφάνειες, λαμαρίνα, PVC, πέτρα, τερακότα, πλαστίκο, χαρτί, χαρτόνι, κουφώματα και χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις. Συνιστά..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Keen
Τα σπρέι Keen Deco Metal 400ml με ακρυλική βάση για εντυπωσιακά εφέ διακόσμησης. Στεγνή αφή σε 15 λεπτά και στέγνωμα σε βάθος σε 24 ώρες. Κατάλληλα για: ξύλινες,μεταλλικές,αλουμινένιες επιφάνειες, λαμαρίνα, PVC, πέτρα, τερακότα, πλαστίκο, χαρτί, χαρτόνι, κουφώματα και χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Montana Cans
Το Montana Cans Granit Effect 400ml σπρέι είναι ένα εξαιρετικά υψηλής επικάλυψης, με βάση το νερό σπρέι βαφής ειδικών επιπτώσεων με λεπτά πλαστικά σωματίδια για ένα εκπληκτικό ρεαλιστικό αποτέλεσμα γρανίτη. Εφαρμόζεται σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες, όπως χαρτί, χαρτόνι, καμβά εκκίνησης, ξύλο, γυ..
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,66€
Montana Cans
Montana Cans Hologram Glitter 400ml σπρέι ημιγυαλιστερό διαφανές βερνική με υψηλής ποιότητας λεπτά σωματίδια ολογραφικής λάμψης για ένα συναρπαστικό μεταλλικό αποτέλεσμα που μπορεί να προσθέσει μια εντελώς νέα διάσταση σε όλες τις επιφάνειες. Από χαρτί σε χαρτόνι, καμβά, ξύλο, γυαλί, μέταλλο, κερα..
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,66€
Montana Cans
Το σπρέι Montana Cans Black Spider 150ml, είναι ένα σπρέι που σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε εφέ ιστού αράχνης. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση σε κάθε τύπο επιφάνειας. Παρασκευάζεται στην Γερμανία από την MOTIP DUPLI.Διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα. Παρεχόμενη βαλβίδα: Calligraph..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Montana Cans
Βρήκατε ποτέ τον εαυτό σας χαμένο στο ρομαντισμό των καταστημάτων second hand ή των παλαιοπωλείων, κοιτάζοντας όλα τα ρετρό και vintage αντικείμενα και να αναρωτιέστε ποιες ιστορίες βρίσκονται πίσω; Τώρα και εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε στον εαυτό σας αυτό το αίσθημα σε σχεδόν οποιοδήποτε αντικεί..
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,66€
Keen
Keen Deco Hammer 400ml, σπρέι με ακρυλική βάση για εφέ μαρτελέ-σφυρήλατο . Στεγνή αφή σε 15 λεπτά και στέγνωμα σε βάθος σε 24 ώρες. Κατάλληλα για: ξύλινες,μεταλλικές,αλουμινένιες επιφάνειες, λαμαρίνα, PVC, πέτρα, τερακότα, πλαστίκο, χαρτί, χαρτόνι, κουφώματα και χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις...
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Montana Cans
Montana Cans Crackle Effect 400ml spray, σπρέι κράκελε για τη δημιουργία "ρωγμών". Το φαινόμενο Crackle Effect της Montana είναι ιδανικό για εφέ Vintage ή για τεχνική παλαίωσης αντικείμενων όπως έπιπλα ή πλαίσια. Ιδανικό για όλα τα έργα τέχνης, καλών τεχνών, γκράφιτι, DIY και χειροτεχνίας. Ε..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,86€
Montana Cans
Το σπρέι Montana Cans Glitter 400ml, διακριτικό γκλίτερ εγκιβωτισμένο σε ένα διαφανές γυαλιστερό βερνίκι στιλπνότητας δίνοντας σε κάθε είδους αντικείμενα και έργα τέχνης ένα εκλεπτυσμένο φινίρισμα. Εφαρμόζεται σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες, όπως χαρτί, χαρτόνι, καμβά, ξύλο, γυαλί, μέταλλο, κεραμ..
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,66€
Montana Cans
Το σπρέι Montana Cans NightGlow 400ml spray που φωσφορίζει στο σκοτάδι, χάρη στο υψηλής ποιότητας ακρυλικό χρώμα που περιέχει φωσφορίζουσα χρωστική ουσία, που αποθηκεύει το φως και εκπέμπει στο σκοτάδι. Για καλύτερα εφέ λάμψης χρησιμοποιήστε το σε ένα εντελώς σκοτεινό περιβάλλον χωρίς πηγές φωτός. Κ..
18,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,92€
Εμφάνιση 1 έως 27 από 27 προϊόντα