The Box Gallery Logo
Το Καλάθι μου

Ακρυλικά & Mediums

Liquitex
Ακρυλικά χρώματα Basics 118ml του Αμερικανικού οίκου Liquitex.Η σειρά ακρυλικών χρωμάτων Basics, δημιουργήθηκε για καλλιτέχνες και φοιτητές που αναζητούν αξιόπιστη ποιότητα σε οικονομική τιμή. Παχύρευστα χρώματα με ματ αποτέλεσμα. Μπορούν να αναμιχθούν με άλλα ακρυλικά χρώματα της σειρας Basi..
4,75€
Χωρίς ΦΠΑ:3,83€
Kreul
Με το ακρυλίκο χρώμα Kreul Glow in the Dark τα σχέδια και γραμματοσειρές που γίνονται ορατά μόνο στο σκοτάδι. Δυσδιάκριτο κατά τη διάρκεια της ημέρας, το ακρυλικό χρώμα KREUL Glow-in-the-dark φορτίζεται στο φως της ημέρας και από το φως της λάμπας και στη συνέχεια λάμπει στο σκοτάδι. Καθαρ..
12,50€
Χωρίς ΦΠΑ:10,08€
Liquitex
Ακρυλικά χρώματα Basics 400ml του Αμερικανικού οίκου Liquitex.Η σειρά ακρυλικών χρωμάτων Basics, δημιουργήθηκε για καλλιτέχνες και φοιτητές που αναζητούν αξιόπιστη ποιότητα σε οικονομική τιμή.Παχύρευστα χρώματα με ματ αποτέλεσμα.Μπορούν να αναμιχθούν με άλλα ακρυλικά χρώματα της σειρας Basics&n..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Liquitex
Ακρυλικά φωσφοριζέ χρώματα Basics 118ml του Αμερικανικού οίκου Liquitex.Η σειρά ακρυλικών χρωμάτων Basics, δημιουργήθηκε για καλλιτέχνες και φοιτητές που αναζητούν αξιόπιστη ποιότητα σε οικονομική τιμή.Παχύρευστα χρώματα με ματ αποτέλεσμα.Μπορούν να αναμιχθούν με άλλα ακρυλικά χρώματα της σειρα..
4,75€
Χωρίς ΦΠΑ:3,83€
Liquitex
Ακρυλικά μεταλλικά χρώματα Basics 118ml του Αμερικανικού οίκου Liquitex.Η σειρά ακρυλικών χρωμάτων Basics, δημιουργήθηκε για καλλιτέχνες και φοιτητές που αναζητούν αξιόπιστη ποιότητα σε οικονομική τιμή.Παχύρευστα χρώματα με ματ αποτέλεσμα.Μπορούν να αναμιχθούν με άλλα ακρυλικά χρώματα της σειρα..
4,75€
Χωρίς ΦΠΑ:3,83€
Liquitex
Liquitex Basics 250ml Coarse Texture Medium πυκνό ακρυλικό τζελ με ακρυλικά σωματίδια διαφορετικού μεγέθους που δίνει δομή και υφή, χωρίς να προκαλεί ρωγμές ή σχισίματα στο καμβά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, να αναμιχθεί με χρώμα ή να βαφτεί με ακρυλικά μόλις στεγνώσει. Ανακατεύεται με το Glo..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Liquitex
Liquitex Basics Gesso 250ml έτοιμη προετοιμασία. Ένα αδιαφανές λευκό gesso για τη δημιουργία της ιδανικής απορροφητικότητας, ακαμψίας και πρόσφυσης για το χρώμα...
7,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,37€
Liquitex
Το Liquitex Basics 250ml Iridescent Medium προσφέρει ένα απαλό ιριδίζων αποτέλεσμα και αυξάνει τη διαφάνεια του χρώματος. Μπορεί να αραιωθεί με έως και 30% νερό, το απιονισμένο νερό θα προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα. Ίσως να ανοίξει τους τόνους των χρωμάτων μέχρι να στεγνώσει...
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Liquitex
Liquitex Basics Varnish 250ml ακρυλικό βερνίκι που αυξάνει τη φωτεινότητα και αντιστέκεται στον αποχρωματισμό. Προστατεύει τα έργα από την UV ακτινοβολία, την υγρασία, τη θερμότητα, καθώς και τη βρωμιά. Πριν τη χρήση, η επιφάνεια του χρώματος πρέπει να είναι στεγνή (72 ώρες-δύο εβδομάδες α..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Liquitex
Με το Liquitex Professional Air Brush 237ml Medium προσαρμόστε το χρώμα και τα μέσα σε κατάσταση που μοιάζει με νερό, έτοιμο για εφαρμογή αερογράφου. Αποτελεσματικό στην αραίωση των ακρυλικών χρωμάτων και των mediums για ψεκασμό. Βοηθάει το χρώμα να συμπεριφέρεται σαν ακουαρέλα, αυξάνει τη διαφ..
16,96€
Χωρίς ΦΠΑ:13,68€
Liquitex
Το Liquitex Professional Fabric 118ml Medium κάνει το χρώμα πιο κολλητικό, ευέλικτο και εφαρμόσιμο σε όλα τα είδη υφασμάτων. Ενισχύει το συνδυασμό των ακρυλικών χρωμάτων με υφάσματα και απροετοίμαστο καμβά, ενώ βελτιώνει την πρόσφυση και τη διείσδυση των χρωμάτων. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο ή στ..
11,30€
Χωρίς ΦΠΑ:9,11€
Montana Colors
Montana Colors MTN Mural προστατευτικό βερνίκι νερού σε μορφή ενός λίτρου για την προστασία τοιχογραφιών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που μπορεί να εφαρμοστεί με ρολό, πινέλο ή πιστόλι ψεκασμού.Γρήγορο στέγνωμα βερνίκι με βάση το νερό σε γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, σχ..
24,90€
Χωρίς ΦΠΑ:20,08€
Liquitex
Liquitex Basics σετ ακρυλικών χρωμάτων με 12 σωληνάρια των 22ml. Η σειρά Basics είναι κατασκευασμένη για καθημερινή χρήση από καλλιτέχνες κάθε είδους. Με ακρυλικό χρώμα μεσαίας συνοχής Basics, αυτό το σετ περιέχει δώδεκα χρήσιμα χρώματα που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε την παλέτα σας.Το σετ περιέχει..
20,79€
Χωρίς ΦΠΑ:16,77€
Mont Marte
Το σετ ακρυλικών χρωμάτων Mont Marte Signature 12 τεμαχίων σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια μεγάλη γκάμα υφών και στυλ ζωγραφικής. Το ακρυλικό είναι ένα ευέλικτο χρώμα που μπορεί να αναμιχθεί με μέσα για να δημιουργήσει λούστρο ή με νερό για να δημιουργήσει εφέ ακουαρέλας. Αυτά τα χρώματα έχουν βα..
6,40€
Χωρίς ΦΠΑ:5,16€
Mont Marte
Τα χρώματα υφάσματα Mont Marte είναι ιδανικά για όλα τα έργα μόδας και οικιακών ειδών DIY. Τα οκτώ φωτεινά, ανεξίτηλα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους για μια ατελείωτη παλέτα και μπορούν να εφαρμοστούν με το χέρι, με πινέλο ή με τεχνικές μεταξοτυπίας.- 8 δοχεία των 20 ml σε διάφορα χρώματ..
10,40€
Χωρίς ΦΠΑ:8,39€
Liquitex
 Το Liquitex Basics Gel Medium 250ml αναμειγνύεται με το χρώμα για να του ένα δώσει γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα, ενώ το κάνει πιο παχύρρευστο και καλύτερο για ανάμειξη - ή χρήση ως κόλλα κολλαρίσματος...
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Liquitex
Liquitex Basics Modeling Paste 250ml, ένας χοντρός ακρυλικός στόκος για να δημιουργεί υφή σε άκαμπτα στηρίγματα και να δημιουργεί τρισδιάστατες φόρμες...
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 προϊόντα