The Box Gallery Logo
Το Καλάθι μου

Σπρέι Αυτοκινήτου

Montana Colors
MTN PRO Metallic Paint 400ml σπρέι με μεταλλικό χρωμά που παρέχει γυαλιστερό και ομοιόμορφο φινίρισμα ακόμη και χωρίς βερνίκωμα. Οι πολλαπλές χρήσεις περιλαμβάνουν διακόσμηση και προστασία (αυτοκίνητα, ποδήλατα, διακοσμητικά αντικείμενα, DIY κλπ.) Από διαφορετικές επιφάνειες: ξύλο, μέταλλο, ανο..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
Montana Colors
MTN PRO Reflective Paint 150ml σπρέι είναι μια βαφή ψεκασμού 150 ml που παρασκευάζεται με ειδική ρητίνη με βάση διαλύτη, η οποία επιτρέπει την ανάκλαση του φωτός πίσω από την βαμμένη επιφάνεια. Η ισχυρή αντανακλαστική ποιότητά του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σημάνσεις οδικής ασφάλειας ή σε οποιαδήπ..
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,82€
Montana Colors
MTN PRO 2K Two Component Varnish 400ml σπρέι βερνίκι πολυουρεθάνης δύο συστατικών (2K) για μόνιμη στεγανοποίηση βαμμένων επιφανειών, υψηλής αντοχής. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τελικό φινίρισμα εξαρτημάτων και επισκευές. Αυτό το προϊόν παρέχει μακροχρόνια αντοχή στην υγρασία και τους χημικούς παρά..
34,95€
Χωρίς ΦΠΑ:28,19€
Montana Colors
Montana Colors MTN PRO Aluminium Rim Paint 400ml σπρέι με χρώμα ακρυλικού σμάλτου, διαμορφωμένο με ρητίνες υψηλής ποιότητας και μεταλλικές ανόργανες χρωστικές ουσίες. Πολύ γρήγορο στέγνωμα.  Κατάλληλο για την βαφή μηχανήματων όλων των ειδών με ψεκασμό, καθώς και για δομές σιδήρου που απαιτούν σ..
7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
Montana Colors
Το MTN PRO Brake Caliper Paint 400ml σπρέι έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βαφή δακτυλίων φρένων αυτοκινήτων με ψεκασμό. Έχει ιδιότητες αντοχής και ανθεκτικότητας και είναι πολύ εύκολο και ασφαλές στην εφαρμογή. Το σπρέι αυτό είναι κατάλληλο για τη βαφή, τη διακόσμηση και τη μετατροπή της δ..
10,25€
Χωρίς ΦΠΑ:8,27€
Montana Colors
Το MTN PRO Gelcoat Retouch Paint 400ml σπρέι είναι μια γυαλιστερή βαφή με ακρυλική ρητίνη ειδικά σχεδιασμένη για επισκευές επιφανειών μικρών ατελειών σε επιφάνειες gelcoat όπως σκάφη ή τροχόσπιτα. Διατίθεται μόνο σε λευκό χρώμα RAL-9016, αυτό το προϊόν είναι απόλυτα συμβατό με στόκους Montana Colors..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Montana Colors
MTN PRO Grey Filler Primer 400ml σπρέι αστάρι πλήρωσης ενός συστατικού, κατασκευασμένο με τροποποιημένη συνθετική νιτρο-ρητίνη που επιτρέπει εξαιρετική βαφή. Ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση. Γεμιστικό ενός συστατικού που εφαρμόζεται σε αστάρια, πολυεστερικούς στόκους ή απευθείας σε λειασμ..
11,75€
Χωρίς ΦΠΑ:9,48€
Montana Colors
Το MTN PRO Heat-resistant Paint spray είναι ακρυλικό χρώμα σπρέι με διαλύτες που έχει μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες. Αποτελείται κυρίως από βάση πολυβουτυλενίου, βάση τιτανικής ρητίνης και θερμοσταθερές χρωστικές χωρίς μόλυβδο. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προετοιμάζει χρώματα εξαιρετικά..
8,75€
Χωρίς ΦΠΑ:7,06€
Montana Colors
Το MTN PRO Liquid Vinyl Permanent Primer 400ml spray είναι ένα σπρέι primer που μετατρέπει το MTN PRO Multi-purpose Vinyl Coating σε μόνιμη βαφή, αποφεύγοντας και εμποδίζοντας την απομάκρυνσή της. Προκειμένου να διατηρηθεί το φινίρισμα "Soft Touch", πρέπει να εφαρμοστεί στα μέρη / επιφάνειες πριν α..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Montana Colors
Το MTN PRO Multi-purpose Vinyl Coating 400ml είναι μια ματ βαφή σε σπρέι που μόλις στεγνώσει, γίνεται αφαιρούμενο (αποφλοιωμένο) προστατευτικό στρώμα. Αναπτύχθηκε για την προστασία και προσαρμογή των αντικειμένων, είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και μπορεί επίσης να προσφέρει εφέ στη λαξευμέν..
8,25€
Χωρίς ΦΠΑ:6,65€
Montana Colors
MTN PRO Stainless Steel Paint 400ml σπρέι με αντιοξειδωτική επίστρωση που έχει συνταγογραφηθεί με συνθετικές νιτρο-ρητίνες και μεταλλικές χρωστικές ανοξείδωτου χάλυβα.  Σύνθεση: - Χρώμιο 17%. - Nickel 13%. - Μολυβδαίνιο 2.25 - Iron 67,75 Το σπρέι αυτό χρησιμεύει ως προστατευτικό φινίρι..
7,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,41€
Montana Colors
MTN PRO Textured Bumper 400ml είναι ένα σπρέι βαφής που παρασκευάζεται με υψηλής ποιότητας νιτρο-συνδυασμένες ρητίνες με φινίρισμα υφής. Ειδικά σχεδιασμένη για χρήση στην αυτοκινητοβιομηχανία και κυρίως για τη βαφή των προφυλακτήρων. Χαρακτηριστικά - Γρήγορη ξήρανση - Εξαιρετική ευελιξία - Εύκολ..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Montana Colors
Το σπρέι MTN PRO Vinyl Coating Varnish 400ml spray είναι διαφανές γυαλιστερό βερνίκη που παρέχει λάμψη και προστασία στην επιφάνεια στην οποία εφαρμόζεται (ιδανικές μη πορώδεις επιφάνειες). Μόλις στεγνώσει, γίνεται αφαιρούμενο (αποφλοιωμένο) προστατευτικό στρώμα. Αναπτύχθηκε για την προστασία και πρ..
8,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,22€
Montana Colors
Το MTN PRO Wash Primer 400ml σπρέι το οποίο περιέχει ένα υλικό που είναι κατάλληλο ως φωσφορικό αστάρι. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για μεταλλικές επιφάνειες (γαλβανισμένο και ηλεκτρογαλβανισμένο χάλυβα, αλουμίνιο και άλλα γυαλισμένα μέταλλα).Παρέχει εξαιρετική προσκόλληση σε οποιαδήποτε βάση επί της ο..
16,50€
Χωρίς ΦΠΑ:13,31€
Keen
Keen Crystal Clear Varnish 400ml σπρέι διάφανο γυαλιστέρο βερνίκι με Nitro-Acrylic σύνθεση, το οποίο παραμένει καθαρό και δεν κιτρινίζει με τον χρόνο,για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Η Nitro-Acrylic σύνθεση του μπορεί  να χρησιμοποιηθεί σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες για να αυξήσει την διαφ..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Keen
Keen Hot Paint 400ml σπρέι υψηλής θερμοκρασίας με ειδική μπογιά από σιλικόνη κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Στεγνή αφή σε 15' λεπτά και βαθύ στέγνωμα σε 24 ώρες. Εφαρμόστε σε κρύες επιφάνειες. Περιμένετε τουλάχιστον 24 ώρες πρωτού εκθέσετε την επιφάνεια στην ζέστη. Συνιστάται η βα..
5,85€
Χωρίς ΦΠΑ:4,72€
Keen
Keen Wheel 400ml σπρέι για βαφή ζαντών αυτοκινήτων, χρώμα ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Στεγνή αφή σε 15' λεπτά και βαθύ στέγνωμα σε 24 ώρες. Κατάλληλο για να ανανεώσει, να εξωραΐσει και να προστατεύσει από την βρωμιά και τις γρατζουνιές. Εφαρμόστε στους τροχούς, στις ζάντες, σε  μεταλ..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Keen
Keen Plastic Paint 400ml τεχνικό σπρέι ασταριού σε μαύρο χρώμα ιδανικό για πλαστικά μέρη αυτοκινήτων και μηχάνων (προφυλακτήρες- spoiler). Εξαιρετικής ποιότητας ιδανικό για την άριστη πρόσφυση του χρώματος σε όλων των ειδών τις επιφάνειες όπως πλαστικό, γυαλί, ξύλο ακόμα και σε δύσκολες επιφάνειε..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Εμφάνιση 1 έως 18 από 18 προϊόντα
Εξειδικευμένα σπρέι για αυτοκίνητα και ποδήλατα.

Μεταλλικά χρώματα μεγάλης αντοχής, Βαφή δακτυλίων φρένων αυτοκινήτων, Αστάρι πλήρωσης ενός συστατικού, Βαφή για ζάντες, Αφαιρούμενα ματτ χρώματα βινυλίου (υγρό καουτσούκ),
Διάφανο βερνίκι βινυλίου, Αστάρι σταθεροποίησης χρωμάτων βινυλίου.