The Box Gallery Logo
Το Καλάθι μου

Όλα τα προϊόντα

Loop Colors
Τα σπρέι Loop Colors 400ml προσφέρουν υψηλή ακρίβεια και εύκολο χειρισμό, χάρη στις ισορροπημένες συνθήκες πίεσης και στην ειδικά σχεδιασμένη βαλβίδα. Η ακρυλική τους φόρμουλα είναι απίστευτα μεγάλης καλυπτικότητας, αντέχει στο χρόνο και δεν ξεθωριάζει, με υψηλή περιεκτικότητα σε στερεά και χαμηλή σ..
4,10€
Χωρίς ΦΠΑ:3,31€
Montana Colors
Montana Colors MTN 94 400ml spray είναι πιθανώς το πιο ευπροσάρμοστο σπρέι στην αγορά. Χάρη στην εκτεταμένη χρωματική παλέτα, την ικανότητα γρήγορης ξήρανσης και τη χαμηλή πίεση, είναι ένα κατάλληλο εργαλείο για σχεδόν οποιοδήποτε είδος δημιουργικής εργασίας που απαιτεί ματ φινίρισμα. Ποτέ πριν δεν ..
4,60€
Χωρίς ΦΠΑ:3,71€
Montana Colors
Montana Colors MTN Hardcore 400ml, το σπρέι που έφερε επανάσταση στον κόσμο του γκράφιτι συνεχίζει να εξελίσσεται, προκειμένου να εκπληρώσει τις απαιτήσεις της αγοράς. Χάρη στην εμπειρία της Montana Colors, το Hardcore περικλείει 25 χρόνια τεχνογνωσίας, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα γυαλιστερού..
4,20€
Χωρίς ΦΠΑ:3,39€
Montana Colors
Το Montana Colors MTN Water Based 300ml spray είναι ένα επαναστατικό σπρέι βαφής με βάση το νερό (ΜΗ-ΤΟΞΙΚΟ). Το πρώτο σπρέι νερού στην αγορά. Το απλό λογότυπό του αναφέρεται στο μοναδικό χαρακτηριστικό της μπογιάς που μπορεί να αραιωθεί και να επεξεργαστεί με νερό μετά την τοποθέτησή της. Το πρακτι..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Kobra Paint
Kobra 400ml ακρυλικό σπρέι υψηλής πίεσης για στη εκτέλεση γρήγορων και με ακρίβεια εργασιών. Η μαλακή βαλβίδα σάς επιτρέπει να ζωγραφίζετε με προσοχή στις πιο μικρές λεπτομέρειες με μια αίσθηση απόλυτου ελέγχου! Το ματ φινίρισμα των χρωμάτων είναι αδιαφανές και χάρη στις ειδικές χρωστικές που χρησιμ..
Αρχική Τιμή: 3,70€ 3,20€ Κερδίζετε: 0,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,58€
Montana Colors
Montana Colors MTN Pocket 150ml spray είναι μικρό αλλά αποτελεσματικό εν κινήσει. Γεμίζεται με υψηλής ποιότητας ματ βαφή. Η χαμηλή πίεση του το καθιστά ευπροσάρμοστο για κάθε χρήση. Κατάλληλο για graffiti, street art, στένσιλ, αφίσες, γρήγορα έργα και τα δύσκολα προσβάσιμα μέρη. Το τέλειο εργαλείο γ..
3,25€
Χωρίς ΦΠΑ:2,62€
Montana Colors
Montana Colors MTN Nitro 2G 400ml σπρέι βαφής ακρυλικού χρώματος εξαιρετικής ποιότητας με βάση το διαλύτη. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε χρωστικές ουσίες από αλουμίνιο και λόγω των χαρακτηριστικών του, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως τελική επίστρωση. Η τεχνολογία Nitro 2G παρέχει ένα επα..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
On The Run
On The Run OTR060 Paint Marker μαρκαδόρος με αντλία ελέγχου ροής του χρώματος και μύτη πλακέ 15mm. Περιέχει 35ml αλκοολούχα γυαλιστερή μπογιά, super ανεξίτηλη με εξαιρετικά αδιαφανή παχιά επίστρωση και έντονα γυαλιστερή. Αντέχει στο χρόνο και δεν ξεθωριάζει. Δεν περιέχει ξυλόλιο. Kατάλληλος για κάθε..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Kobra Paint
Kobra Metal Effect 400ml ακρυλικό μεταλλίκο σπρέι υψηλής πίεσης για στη εκτέλεση γρήγορων και με ακρίβεια εργασιών. Η μαλακή βαλβίδα σάς επιτρέπει να ζωγραφίζετε με προσοχή στις πιο μικρές λεπτομέρειες με μια αίσθηση απόλυτου ελέγχου! Το φινίρισμα των χρωμάτων είναι αδιαφανές και χάρη στις ειδικές χ..
Αρχική Τιμή: 3,90€ 3,20€ Κερδίζετε: 0,70€
Χωρίς ΦΠΑ:2,58€
Loop Colors
To σπρέι Loop Colors Chrome 600ml, είναι ασημί σπρέι υψηλής καλυπτικότητας και έντονης λάμψης, χάρη στην μεγάλη περιεκτικότητα σε μεταλλικά χρωστικά.Το δοχείο των 600ml παρέχει μεγαλύτερη απόδοση ενώ το μαλακό ελατήριο της βαλβίδας και η υψηλή πίεση, προσφέρουν τέλειο χειρισμό ακόμα και σε μεγάλες ε..
5,40€
Χωρίς ΦΠΑ:4,36€
Loop Colors
Loop Colors Heavy Metal 400ml σπρέι, η σείρα μεταλλικών ακρυλικών χρώματων με την εξαιρετική ποιότητα της Loop Colors. Προσφέρουν υψηλή ακρίβεια και εύκολο χειρισμό, χάρη στις ισορροπημένες συνθήκες πίεσης και στην ειδικά σχεδιασμένη βαλβίδα. Η ακρυλική τους φόρμουλα είναι απίστευτα μεγάλης καλυπτικ..
4,15€
Χωρίς ΦΠΑ:3,35€
Loop Colors
Τα σπρέι Loop Colors Maxi 600ml προσφέρουν μεγαλύτερη απόδοση, σε πλήρη χρωματική αντιστοιχία με 17 κωδικούς τις σειράς Loop Colors 400ml. Η ακρυλική τους φόρμουλα είναι μεγάλης καλυπτικότητας, αποτρέπει την εκπομπή μεγάλης ποσότητάς αιωρημάτων στον αέρα, είναι μακράς διαρκείας και ανθεκτική στο φως..
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
Montana Colors
Montana Colors MTN 94 Fluorescent πολύ έντονα φθορίζον χρώματα σε σπρέι 400ml που αντιδρούν με την υπεριώδη ακτινοβολία (UV light). Κατάλληλα για πολλές χρήσεις όπως διακόσμηση, σήμανση και graffiti. Χάρη την ικανότητα γρήγορης ξήρανσης και τη χαμηλή πίεση, είναι ένα κατάλληλο εργαλείο για σχεδόν οπ..
4,75€
Χωρίς ΦΠΑ:3,83€
Montana Colors
Montana Colors MTN 94 Metallic μεταλλικά ματ χρώματα σε σπρέι 400ml. Κατάλληλα για πολλές χρήσεις όπως διακόσμηση, σήμανση, και graffiti. Χάρη στην ικανότητα γρήγορης ξήρανσης και τη χαμηλή πίεση, είναι ένα κατάλληλο εργαλείο για σχεδόν οποιοδήποτε είδος δημιουργικής εργασίας που απαιτεί ματ φινίρισ..
4,75€
Χωρίς ΦΠΑ:3,83€
Montana Colors
Montana Colors MTN Hardcore Metallic 400ml spray,το σπρέι που έφερε επανάσταση στον κόσμο του γκράφιτι συνεχίζει να εξελίσσεται, προκειμένου να εκπληρώσει τις απαιτήσεις της αγοράς. Χάρη στην εμπειρία της Montana Colors, το Hardcore περικλείει 25 χρόνια τεχνογνωσίας, καθιστώντας το ένα από τα καλύτε..
4,30€
Χωρίς ΦΠΑ:3,47€
Montana Colors
Montana Colors MTN K-750 spray can, είναι μια συνεργασία μεταξύ της KRINK και MTN. Η επιθυμία της Montana Colours για καινοτομία μαζί με το πάθος του KRINK για στάγματα και καταστροφή, συνενώνονται για ένα νέο τύπο σπρέι που είναι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα χρώματα σπρέι. Δεν υπάρχει αντ..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
On The Run
Το On the Run OTR970 Hard to Buff Ink 210ml είναι ultra ανεξίτηλο μελάνι με βάση το αλκοόλ, με υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές προσφέροντας έντονα βαθύ μαύρο χρώμα, γυαλιστερό και με εξαιρετικό "Flow". Αυτό το θρυλικό μελάνι είναι ο εφιάλτης των συνεργείων καθαρισμού!Αντέχει στο χρόνο, στις γρατσο..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
On The Run
On The Run OTR070 Hard To Buff μαρκαδόρος με αντλία ελέγχου ροής του χρώματος και μύτη πλακέ 15mm. Περιέχει 35ml Hard to Buff Ink OTR.970 ultra ανεξίτηλο μελάνι οινόπνευματος με έντονες χρωστικές ουσίες, πολύ αδιαφανές και με εξαιρετικό "Flow". Αντέχει στο χρόνο, στις γρατσουνιές και δεν ξεθωριάζει...
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
On The Run
On the Run OTR984 Flowpen Ink υψηλής ποιότητας αλκοολούχο μελάνι. Super ανεξίτηλο, έντονα γυαλιστερό και με εξαιρετικό "Flow". Στεγνώνει γρήγορα. Αντέχει στο χρόνο, στις γρατσουνιές και δεν ξεθωριάζει. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Λειτουργεί σε τοίχους, μέταλλο, καμβά, μικτή τεχνική, ξύλο, πλα..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
Montana Colors
Το MTN Liquid Paint είναι ένα ανεξίτηλο, ακρυλικό μεταλλικό χρώμα πολλαπλών χρήσεων που έχει εξαιρετική προσκόλληση, αδιαφάνεια και αντοχή στην ύπαιθρο. Ειδικά σχεδιασμένο για την πλήρωση μαρκαδόρων μεταλλικού σώματος, αλλά είναι επίσης κατάλληλο για χρήση με πινέλα ζωγραφικής, αερογράφο ή άλλες τεχ..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,45€
Montana Colors
Montana Colors MTN Street Ink Black 1000ml refill, είναι το ιδανικό μελάνι για το γέμισμα μαρκαδόρων Dabber και Pump Marker της ΜΤΝ. Πρόκειται για ένα μελάνι πολλαπλών χρήσεων παρασκευασμένο με βάση το οινόπνευμα, το οποία κατασκευάζεται με τα καλύτερα συστατικά ώστε να εξασφαλίζει μεγάλη αντοχ..
16,50€
Χωρίς ΦΠΑ:13,31€
Montana Colors
Η MTN Street Paint 200ml refill είναι βαφή βασισμένη σε διαλύτες, η οποία αναπτύχθηκε στα εργαστήρια Montana Colors με τα καλύτερα συστατικά. Η συμπαγής του αδιαφάνεια και η εξαιρετική ρευστότητα το καθιστούν ιδανικό για να γεμίσετε τους dabbers και μαρκαδόρους σας, αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κ..
7,10€
Χωρίς ΦΠΑ:5,73€
On The Run
On The Run OTR069 Stainless μαρκαδόρος με αντλία ελέγχου ροής του χρώματος και μύτη T-wide 20mm. Περιέχει ένα ειδικό μείγμα  35ml μαύρου μελανιού και ασημένιας μπογιάς με βάση το οινόπνευμα. Super μόνιμο και πολύ αδιαφανές! Αντέχει στις καιρικές συνθήκες και δεν ξεθωριάζει. Δεν περιέχει ξυλόλι..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
On The Run
On The Run OTR070R Hard To Buff Round μαρκαδόρος με αντλία ελέγχου ροής του χρώματος και μύτη στρογγυλή 10mm. Περιέχει 30ml Hard to Buff Ink OTR.970 ultra ανεξίτηλο μελάνι οινόπνευματος με έντονες χρωστικές ουσίες, πολύ αδιαφανές και με εξαιρετικό "Flow". Αντέχει στο χρόνο, στις γρατσουνιές και δεν ..
7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
On The Run
On The Run OTR071 Cold Sweat μαρκαδόρος με αντλία ελέγχου ροής του χρώματος και μύτη T-wide 20mm. Περιέχει έξυπνο μείγμα 35ml Hard to Buff μελανιού και πίσσας, με βάση το οινόπνευμα. Super ανεξίτηλο με εξαιρετικά αδιαφανή παχιά επίστρωση χρώματος! Αντέχει στο χρόνο και δεν ξεθωριάζει. Δεν περιέχει ξ..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
On The Run
On The Run OTR072 Inkredible marker μαρκαδόρος με αντλία ελέγχου ροής του χρώματος και μύτη πλακέ 15mm. Περιέχει 35ml βιομηχανικό μελάνι οινόπνευματος, super ανεξίτηλο και πολύ αδιαφανές. Αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες και δεν ξεθωριάζει. Δεν περιέχει ξυλόλιο. Kατάλληλος για κάθε επιφάνεια και..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
On The Run
On The Run OTR084 Flowpen μαρκαδόρος με αντλία ελέγχου ροής του χρώματος και μύτη πλακέ 15mm. Περιέχει 35ml Flowpen Ink OTR.984 ανεξίτηλο μελάνι με βάση το οινόπνευμα, υψηλά γυαλιστερό και με εξαιρετικό "Flow". Αντέχει στο χρόνο, στις γρατσουνιές και δεν ξεθωριάζει. Δεν περιέχει ξυλόλιο. Kατάλληλος ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
On The Run
On The Run OTR169 Stainless Mini μαρκαδόρος με αντλία ελέγχου ροής του χρώματος και μύτη T-wide 20mm. Περιέχει ένα ειδικό μείγμα 15ml μαύρου μελανιού και ασημένιας μπογιάς με βάση το οινόπνευμα. Super μόνιμο και πολύ αδιαφανές! Αντέχει στις καιρικές συνθήκες και δεν ξεθωριάζει. Δεν περιέχει ξυλόλιο..
4,70€
Χωρίς ΦΠΑ:3,79€
On The Run
On The Run OTR171 Cold Sweat Mini μαρκαδόρος με αντλία ελέγχου ροής χρώματος και μύτη T-wide 20mm. Περιέχει έξυπνο μείγμα 15ml Hard to Buff μελανιού και πίσσας, με βάση το οινόπνευμα. Super αλεξίτηλο με εξαιρετικά αδιαφανή παχιά επίστρωση! Αντέχει στο χρόνο και δεν ξεθωριάζει. Δεν περιέχει ξυλόλιο. ..
4,70€
Χωρίς ΦΠΑ:3,79€
On The Run
On The Run OTR172 Inkredible Mini marker μαρκαδόρος με αντλία ελέγχου ροής του χρώματος και μύτη T-wide 20mm. Περιέχει 15ml βιομηχανικό μελάνι οινόπνευματος, super ανεξίτηλο και πολύ αδιαφανές. Αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες και δεν ξεθωριάζει. Δεν περιέχει ξυλόλιο. Kατάλληλος για κάθε επιφάνε..
4,70€
Χωρίς ΦΠΑ:3,79€
On The Run
On The Run OTR901 Soultip Paint 500ml υψηλής ποιότητας αλκοολούχα μπογιά πολλαπλών χρήσεων. Super ανεξίτηλη, εξαιρετικά αδιαφανή παχιά επίστρωση και πολύ εμπλουτισμένη σε χρωστικές ουσίες. Στεγνώνει γρήγορα, αφήνοντας ένα έντονα γυαλιστερό φινίρισμα. Αντέχει στο χρόνο και δεν ξεθωριάζει. Για εσ..
16,50€
Χωρίς ΦΠΑ:13,31€
On The Run
Το OTR902 Marker Paint 100ml είναι ένα μοναδικό ξαναγέμισμα για κάθε κλασικό μαρκαδόρο αντλίας "Pump Action", Squeezer ή Mop. Η βαφή μαρκαδόρων με βάση το αλκοόλ έχει εξαιρετική ροή με εξαιρετική κάλυψη. Στεγνώνει γρήγορα, έχει γυαλιστερό φινίρισμα και είναι ανεξίτηλο σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Ενώ τ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
On The Run
Το OTR902 Marker Paint 100ml Neon είναι ένα μοναδικό ξαναγέμισμα για κάθε κλασικό μαρκαδόρο αντλίας "Pump Action", Squeezer ή Mop. Η βαφή μαρκαδόρων με βάση το αλκοόλ έχει εξαιρετική ροή με εξαιρετική κάλυψη. Στεγνώνει γρήγορα, έχει γυαλιστερό φινίρισμα και είναι ανεξίτηλο σε οποιαδήποτε επιφάνεια. ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
On The Run
Το OTR902 Marker Paint 200ml είναι ένα μοναδικό ξαναγέμισμα για κάθε κλασικό μαρκαδόρο αντλίας "Pump Action", Squeezer ή Mop. Η βαφή μαρκαδόρων με βάση το αλκοόλ έχει εξαιρετική ροή με εξαιρετική κάλυψη. Στεγνώνει γρήγορα, έχει γυαλιστερό φινίρισμα και είναι ανεξίτηλο σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Ενώ τ..
7,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,37€
On The Run
On The Run OTR160 Paint Marker Mini μαρκαδόρος με αντλία ελέγχου ροής του χρώματος και μύτη πλακέ 15mm. Περιέχει 15ml αλκοολούχα μπογιά, super ανεξίτηλη με εξαιρετικά αδιαφανή παχιά επίστρωση και έντονα γυαλιστερή. Αντέχει στο χρόνο και δεν ξεθωριάζει. Δεν περιέχει ξυλόλιο. Kατάλληλος για κάθε επιφά..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Montana Colors
Montana Colors MTN 94 Spectral 400ml σπρέι με ματ χρώμα διαφάνειας. Χάρη στην ικανότητα γρήγορης ξήρανσης και τη χαμηλή πίεση, είναι ένα κατάλληλο εργαλείο για σχεδόν οποιοδήποτε είδος δημιουργικής εργασίας που απαιτεί ματ φινίρισμα. Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο εύκολο να βάψετε με ένα σπρέι. Η χαμηλή πί..
4,75€
Χωρίς ΦΠΑ:3,83€
Montana Colors
Ο Montana Colors MTN Street Dabber Paint 10 squeeze marker είναι ένας μαρκαδόρος με στρόγγυλη βελούδινη μύτη 10 mm, γεμάτος με ανεξίτηλη αλκοολούχα μπογία, με υψηλή αντίσταση στις καιρικές συνθήκες και γυαλιστερό φινίρισμα. Αυτό το εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποια..
4,80€
Χωρίς ΦΠΑ:3,87€
Montana Colors
Montana Colors MTN Street Ink 200ml refill, είναι το ιδανικό μελάνι για το γέμισμα μαρκαδόρων Dabber και Pump Marker της ΜΤΝ. Πρόκειται για ένα μελάνι πολλαπλών χρήσεων παρασκευασμένο με βάση το οινόπνευμα, το οποία κατασκευάζεται με τα καλύτερα συστατικά ώστε να εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή ..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Montana Colors
Montana Colors MTN Summer Towel πετσέτα θαλάσσης που στεγνώνει γρήγορα με αυθεντικό σχέδιο του Yubia. Κατασκευασμένη από βαμβάκι και πολυεστέρα, η πετσέτα διαθέτει στάμπα εξάχνωσης στη μία πλευρά.Χαρακτηριστικά- Διαστάσεις: 100 x 160 cm- 60% βαμβάκι 40% πολυεστέρας- 400 g/m²- Σχέδιο εκτύπωσης εξά..
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ:32,18€
Montana Colors
Montana Colors MTN συλλεκτικό σπρέι για την κλασική ταινία χιπ χοπ Wild Style. Το Wild Style είναι παραγωγή του 1982 από τον Charlie Ahearn. Το Wild Style, που κυκλοφόρησε επίσημα θεατρικά το 1983, θεωρείται η πρώτη κινηματογραφική ταινία χιπ χοπ. Η ταινία παρουσίαζε σημαντικές φιγούρες και θρύλους ..
29,90€
Χωρίς ΦΠΑ:24,11€
Εμφάνιση 1 έως 40 από 425 προϊόντα